Gulaš iz rerne: Preukusan i zasitan ručak za dva dana

Gulaš iz rerne sa govedinom, krompirom, šargarepom i graškom savršen je ručak za hladne jesenje dane. Kombinacija začina naglasiće slatkoću šargarepe i graška, dok će meso ostati sočno i meko zbog dugotrajne pripreme u rerni. Ono što je najbolje od svega, ovo bogato, zasitno jelo je i vrlo izdašno, pa ćete njegovom pripremom obezbediti ručak za dva dana.Gulaš iz rerne sadrži mnoštvo aromatičnih sastojaka, koji mu daju intenzivan, slojevit ukus, a budući da se u njemu nalazi i dosta povrća, nikakav dodatni prilog vam nije potreban. Stoga, iskoristite vikend da isprobate gulaš iz rerne, koji smo otkrili na sajtu Index.hr i tako ne samo uštedite vreme za pripremu ručka narednog dana, već i obradujete svoje ukućane – verujemo da će se tražiti tanjir više!

Related posts

Pijani šaran: Nekrunisani kralj posne slavske trpeze

Posna Kapri torta: Recept bez pečenja, a ukus toliko kremast da se topi u ustima

Podvarak: Recept za idealan nedeljni ručak