Ukusno i zasitno varivo koje je odličan predlog za posni ručak

Dobar ručak ne podrazumeva uvek meso, a varivo koje vam danas predlažemo je najbolji primer za to. Ukusna kombinacija leblebija, boranije, te drugog povrća i začina, ne samo da će jako prijati vašem stomaku, već će organizmu obezbediti i dovoljnu količinu masti i proteina.Boranija je puna i drugih važnih hranljivih materija, posebno minerala kao što su magnezijum, kalijum i kalcijum. Osim toga, ovo varivo može biti i odličan predlog za hranljiv i zasitan ručak, ukoliko postite. Recept, koji prenosimo sa sajta Zadovoljna.hr, pogledajte u nastavku:U varivo možete staviti i smrznutu boraniju, ali u tom slučaju, stavite je oko pet do deset minuta pred kraj kuvanja da se ne bi previše raskuvala.

Related posts

Kako najbolje da iskoristite avokado: Donosimo super ideje za slana i slatka jela

Recept za sočan pileći kari: Preukusan ručak koji je gotov za 20 minuta

Recept za domaće tortilje koje možete jesti i ako postite